W naszym zakładzie usługowym realizujemy kompleksowe wdrażanie HACCP na terenie obiektów gastronomicznych. Dzięki stosowaniu zasad Dobrej Praktyki Higienicznej można zachować najwyższe standardy bezpieczeństwa oraz zapobiegać przenoszeniu zanieczyszczeń i bakterii na drodze pokarmowej. Wdrażając systemy HACCP uwzględniamy indywidualne potrzeby klienta, dostosowując wykorzystywane procedury względem specyfiki działania firmy. Korzystając z naszych usług, można zadbać o pozytywny wizerunek firmy, specjalizującej się w przetwórstwie i produkcji żywności.
Zasady Dobrej Praktyki Higienicznej w firmach gastronomicznych
Organizujemy praktyczne szkolenia dla personelu oraz w razie potrzeby poprawiamy infrastrukturę przedsiębiorstwa. Korzystając z naszych systemów, można w skuteczny sposób zapobiegać stratą produkcyjnym oraz znacznie podnieść jakość wytwarzanej żywności. Wdrażanie HACCP odbywa się zgodnie z aktualnymi standardami, obowiązującymi od 1 maja 2004 roku. Firmy, które korzystają z naszych usług, cieszą się większym zaufaniem wśród konsumentów.